Pompierii din judeţul Prahova intervin, joi seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de fructe din Breaza, focul manifestându-se generalizat la o hală de 400 de metri pătraţi. Din cauza materialelor extrem de inflamabile, focul s-a extins la încă o hală din apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii prahoveni acţionează pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu ce se manifestă generalizat la un depozit de fructe, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp”, a transmis, joi seară, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că focul s-a propagat şi la  o a doua hală aflată în imediata apropiere, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.

”Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, 1 autospeciala de primă intervenţie şi comandă şi 1 ambulanţă SMURD”, a mai transmis sursa citată.

În sprijinul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă acţionează şi echipajul SVSU Breaza.

Potrivit pompierilor, nu s-au înregistrat victime, iar propagarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele de construcţie combustibile (structura din lemn şi izolaţie din polistiren expandat).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.