Un incendiu a izbucnit, miercuri la prânz, la un depozit de europaleţi din municipiul Braşov, cel mai probabil din cauza unei instalaţii electrice improvizate. Un angajat al depozitului a fost rănit în timp ce încerca să stingă flăcările, el având arsuri pe faţă şi pe mâini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, incendiul a fost anunţat la 112 de un angajat al depozitului, aflat în zona Timiş-Triaj.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi au reuşit să stingă flăcările după mai mult de o oră.

În urma incendiului, au ars 50 de europaleţi şi mai multe materiale textile, dar şi mobilier şi aparatură electrocasnică aflate într-o baracă din incinta depozitului.

Din primele cercetări a reieşit că incendiul ar fi izbucnit de la o instalaţie electrică improvizată.

Un muncitor de 18 ani, cel care a semnalat incendiul, a fost rănit în timp ce încerca să stingă focul. Tânărul a fost preluat de o ambulanţă, el fiind conştient şi având arsuri de gradul doi pe faţă şi pe mâini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.