Un incendiu a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, în sediul Primăriei comunei vrâncene Spulber, flăcările distrugând acoperişul şi şase birouri aflate la etaj. Pompierii fac o anchetă şi urmează să strabilească ce a provocat incendiul, dar şi cuantumul pagubelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, a declarat că flăcările care au cuprins acoperişul Primăriei comunei Spulber în noaptea de luni spre marţi au fost observate în jurul orei 3.30, de către un paznic al instituţiei. 

Bărbatul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns câteva zeci de pompieri şi voluntari cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Intervenţia de stingere a focului a durat până dimineaţă, flăcările distrugând aproximativ 270 de metri pătraţi din acoperişul Primăriei Spulber, potrivit sursei citate.

Primarul comunei Spulber, Rusu Vasile, a declarat că acoperişul instituţiei a ars complet, la fel şi şase birouri aflate la etaj, în care îşi desfăşurau activitatea edilul, viceprimarul şi alte servicii, fiind distruse mai multe documente.

Conform sursei citate, angajaţii care lucrau în birourile arse vor lucra, o perioadă, cel mai probabil, în căminul cultural aflat în apropierea Primăriei.

Pompierii fac o anchetă pentru a afla ce a provocat incendiul şi la cât ajung pagubele, primarul declarând că cel mai probabil focul a pornit de la centrala termică.

Sediul Primăriei Spulber a fost construit în anul 2007. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.