O locuinţă a luat foc, joi, în oraşul Pantelimon din Capitală într-un incendiu care a cuprins, iniţial, o suprafaţă de aproximativ 20.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată iar apoi s-a extins în zona de case, fiind în pericol să se extindă şi la alte imobile din zonă, arată pompierii de la ISU Bucureşti - Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit, joi, pe câmpul din capătul Şoselei Viilor din oraşul Pantelimon şi a cuprins o suprafaţă de aproximativ 20.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată. După câteva minute, flăcările s-au exstins în zona de case şi au cuprins locuinţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, arată pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. 

Pompierii spun că există riscul ca incendiul să se extindă şi la alte locuinţe învecinate astfel că au fost trimise nouă autospeciale în zonă.

Nu au fost persoane rănite şi nici nu a fost nevoie de evacuarea zonei, susţin reprezentanţii ISU Bucureti-Ilfov.

La ora transmiterii acestei ştiri intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.