Pompierii din Braşov intervin, vineri seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de componente auto aflată pe DN 11, aproape de şoseaua de centură a oraşului. Incendiul se manifestă la partea electrică din zona instalaţiei de răcire şi a vestiarelor, spun reprezentanţii ISU Braşov, precizând că persoanele aflate în fabrică au ieşit singure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu la o fabrică de componente auto situată pe DN 11, aproape de şoseaua de centură a Braşovului.

Incendiul se manifestă la instalaţia electrică din zona instalaţiei de răcire şi a vestiarelor, acolo intervenind două autospeciale de stins incendii cu apă, autoscara şi un echipaj SMURD.

Reprezentanţii ISU Braşov spun că persoanele care se aflau în interior s-au autoevacuat, iar incendiul este localizat şi se lucrează la lichidare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.