Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o clădire de birouri aflată în construcţie din Timişoara, peste 40 de pompieri intervenind cu şapte autospeciale de stingere şi două autoscări mecanice de lucru la înălţime pentru lichidarea acestuia. Din clădire au reuşit să iasă 32 de persoane, fiind vorba despre muncitori, iar echipe de căutare-salvare au făcut verificări în imobil, nefiind semnalate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, un incendiu a izbucnit la o clădire de birouri aflată în construcţie, în complexul ISHO din Timişoara.
 
Incendiul se manifesta la nivelul etajului 1 şi s-a intervenit cu şapte autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, motosuflante şi peste 40 de pompieri.
 
FOTO: ISU Timiş
FOTO: ISU Timiş
 
Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingerea acestuia, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.
 
În urma incendiului, din clădire s-au autoevacuat 32 de persoane - muncitori, iar patru echipe de căutare-salvare au făcut verificări în interiorul imobilului. 
 
FOTO: ISU Timiş
FOTO: ISU Timiş
 
Ulterior, reprezentanţii ISU Timiş au anunţat că incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia au ars elemente combustibile, materiale de construcţii, pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi. Nu au fost înregistrate victime, au spus aceştia.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.