Un nou incendiu a izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara, iar pentru stingerea acestuia intervin pompierii militari, dar şi operatorul economic. Focul se manifestă în profunzime, prin mai multe focare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”ISU Mureş a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui incendiu la groapa de gunoi din municipiul Sighişoara. Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentelor Sighişoara şi Târgu Mureş”, a transmis, duminică, ISU Mureş.  

Sursa citată a precizat că incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi.  

”Încă se lucrează pentru lichidarea acestuia. La fata locului s-a deplasat un excavator din partea operatorului economic şi două cisterne cu apă pentru alimentarea forţelor profesioniste”, a mai transmis sursa citată.  

Potrivit pompierilor, în momentul de faţă incendiul se manifestă în profunzime prin mai multe focare ascunse şi se intervine pentru lichidare.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.