Zeci de locatari ai unui bloc din Iaşi au fost evacuaţi, luni, din cauza unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul al şaptelea. Nu sunt înregistrate victime, însă mai multe persoane au suferit atacuri de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU Iaşi au precizat că incendiul a izbucnit pe strada Fântânilor, în complexul Green Park, la etajul al şaptelea al unui imobil.

Acolo au fost trimise două autospeciale de stingere, două autoplatforme pentru salvarea de la înălţime, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de primă intervenţie şi comandă, dar şi un echipaj de descarcerare.

Potrivit primelor informaţii, nu s-au înregistrat victime, locatarii fiind evacuaţi la timp din bloc. Câteva persoane au avut totuşi nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică.

Nu se cunosc deocamdată cauzele producerii incendiului, pompierii urmând a demara o anchetă în acest caz.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.