Un incendiu a izbucnit luni, la un autobuz în municipiul Craiova, cei opt pasageri aflaţi în mijlocul de transport în comun reuşind să iasă la timp, ei neavând nevoie de îngrijiri medicale. Focul s-a extins apoi la o casă aflată în apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, la un incendiu izbucnit la un autobuz pe strada Amaradia din municipiul Craiova.
 
“Cu aproximativ 20 de metri înainte de staţie, şoferul a observat că iese fum din spatele autobuzului. Imediat ce a ajuns în staţie, cei opt pasageri au coborât fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană a sunat la 112. În tot acest timp şoferul a acţionat cu stingătorul în partea din spate a mijlocului de transport. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj. 
Incendiul s-a extins la acoperişul uneia dintre casele din apropierea staţiei de autobuz. Flăcările au distrus aproximativ 30 de metri pătraţi de scândură de sub tablă.
Pompierii urmează să afle care a fost cauza izbucnirii incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.