Un incendiu a izbucnit într-un parc din Alba Iulia, unde Organizaţia de Tineret a PNL Alba a lansat lampioane pentru a marca Ora Pământului, unul dintre acestea căzând între nişte arbuşti, care s-au aprins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, duminică, pentru News.ro, că incendiul a izbucnit, sâmbătă seara, în timpul unei acţiuni de lansare de lampioane, după ce unul dintre acestea a căzut într-un grup de arbuşti, în parcul din zona Cetate a municipiului Alba Iulia. 

Marescu a spus că incendiul a cuprins vegetaţia uscată şi arbuşti din zonă, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru stingerea focului, însă nu au fost persoane rănite.

Incidentul s-a produs în timpul unei acţiuni a Organizaţiei de Tineret a PNL Alba, lampioanele fiind lansate pentru a marca Ora Pământului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.