Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un hotel din centrul municipiului Brăila, pe faleza Dunării, toate persoanele cazate fiind evacuate înainte ca imobilul să fie cuprins de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian, incendiul a izbucnit la un hotel situat pe faleza Dunării, în apropierea Palatului Administrativ, unde se află Prefectura şi Consiliul Judeţean.

Conform sursei citate, flăcările au  izbucnit într-o cameră administrativă, situată lângă recepţia hotelului. În încăperea respectivă, erau un copiator, o imprimantă, un  frigider şi numeroase documente.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la copiator, iar flăcările s-au manifestat doar în camera respectivă.

Personalul hotelului "Belvedere" a evacuat toate persoanele care erau cazate în unitate, înainte de sosirea pompierilor.

La faţa locului, ISU Brăila a mobilizat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru stingerea incendiilor cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, însă acesta din urmă nu a fost nevoit să intervină întrucât nu au existat victime.

În urma incendiului, hotelul a fost cuprins de fum, astfel că a fost nevoie să fie deschise toate uşile şi ferestrele.

Flăcările au distrus un frigider, o imprimantă, un copiator, mobilierul şi mai multe acte.

Hotelul în care s-a produs incendiul are o capacitate de cazare de 104 locuri dispuse în 52 de camere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.