Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Galaţi, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Două persoane au fost rănite, fiind teansportate la spital, iar 17 adulţi şi 4 copii au fost evacuaţi din cauza fumului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat, sâmbătă, pentru news.ro, că un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc de pe strada Aleea Plopilor din municipiul Galaţi, mai multe echipaje fiind trimise la locul intervenţiei.

Proprietarul apartamentului, un bărbat de 70 de ani, a suferit arsuri la mâini, iar un vecin de 46 de ani care a sărit să-l salveze a fost şi el rănit. Bărbatul are arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corporală. Cele două victime au fost transportate la spital.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Două tinere, de 17 şi 20 de ani au suferit atac de panică, iar o femeie de 60 de ani, asmatică, a suferit insuficienţă respiratorie.

De asemenea, preventiv, din cauza fumului, 17 adulţi şi 4 copii au fost evacuaţi.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele incendiului, acestea urmând a fi stabilite după lichidarea incendiului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.