Un incendiu a cuprins, marţi, mai multe gherete comerciale din Piaţa Centrală din Turda. Un magazin de legume-fructe a fost complet distrus, iar focul s-a extins la o plăcintărie şi la un spaţiu care era dezafectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au intervenit în acestă seară pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei gherete, situate în piaţa agroalimentară din Piaţa Republicii, municipiul Turda”, a transmis, marţi seară, ISU Cluj.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, unde au găsit o gheretă în care se comercializau legume-fructe, cuprinsă în totalitate de flăcări şi care se extinseră la alte două gherete, în care funcţiona o plăcintărie, iar cea de-a doua era dezafectată. 

”În momentul izbucnirii incendiului nu se aflau persoane în incinta pieţei agroalimentare, astfel că nu au fost necesare măsuri de evacuare şi nu au fost persoane care să solicite consult medical”, au mai precizat pompierii.  

Potrivit acestora, operaţiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră, iar intervenţia pompierilor a împiedicat propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.