Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma incendiului care a afectat un bloc de locuinţe din Capitală, peste 100 de salvatori intervenind pentru localizarea şi stingerea focului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nouă persoane au fost asistate medical, numai două dintre acestea fiind transportate la spital", anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Două dintre persoanele cărora li s-a acordat primul ajutor sunt pompieri.

Peste 100 de salvatori au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului care a afectat podul unei case şi mansarda unui bloc din strada Iordache Năstase.

"S-a intervenit atât de la înălţime, prin intermediul autoscărilor, cât şi de la nivelul solului, pentru limitarea propagării incendiului la vecinătăţi. Primordială a fost evacuarea tuturor persoanelor surprinse de incendiu. În acest sens, au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare", relatează IGSU.

Informaţiile iniţiale indicau că trei persoane au fost rănite.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.