Pompierii din Buzău intervin, luni după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a cuprins o sută de tone de furaje, în apropierea unei stâne. Focul şi fumul pot fi observate de la ieşirea din oraş, aflat la o distanţă de câţiva kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, focul se manifestă la depozitul de furaje al unei stâne aflată pe raza satului Focşănei, comuna Vadu Paşii.

Din primele informaţii, ard circa o sută de tone de furaje îmbalotate, la faţa locului fiind mobilizate 2 echipaje de pompieri cu maşini de stingere incendii cu apă şi spumă.

Misiunea se anunţă de durată, dată fiind cantitatea mare de furaje cuprinse de foc. De altfel, fumul şi flăcările pot fi observate de la mare distanţă de locul în care este depozitul cuprins de foc.

Până la această oră, nu au fost afectate şi animalele din apropierea focarului.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.