Un puternic incendiu de pădure se manifestă în judeţul Vâlcea, pe o suprafaţă de 45 de hectare şi ard buturugile dintre brazi şi vegetaţia uscată, existând riscul de extindere spre coama muntelui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu de pădure izbucnit în comuna Câineni, între Obştea Grebleşti şi Obştea Câineni. Iniţial incendiul se manifesta la nivelul stratului de frunze uscate de la sol.  Ulterior, flăcările s-au extins, manifestându-se în Punctul Izvorul Alb, pe o suprafaţă estimată la 45 de hectare. 
“Ard buturugile dintre brazi şi vegetaţia uscată cu posibilitatea de extindere spre coama muntelui, în zona golului alpin. Echipele de pompieri au ţinut incendiul sub supraveghere pe timpul nopţii, operaţiunea de stingere fiind reluată în această dimineaţă după ivirea zorilor. Pe lângă forţele existente la locul incendiului, în această dimineaţă se suplimenteaza forţele cu 38 de pompieri. Aceştia se deplasează spre locul incendiului cu mai multe autovehicule”, a anunţat ISU Vâlcea.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.