Un incendiu cu degajări intense de fum a izbucnit, duminică după amiază, în apropierea localităţii Conţeşti din judeţul Dâmboviţa. Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi. În condiţiile în care au ars cauciucuri, autorităţile au emis mesaj RO-ALERT de avertizare a populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a fost anunţat duminică după amiază, în comuna Conţeşti, satul Bălteni. Flăcările au cuprins şi distrus aproximativ 10 tone de anvelope uzate depozitate pe un câmp, focul extinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi de teren acoperit cu vegetaţie uscată.

În condiţiile în care incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, autorităţile au emis mesaj RO-ALERT de avertizare a populaţiei. Incendiul a fost stins după o intervenţie care a durat aproximativ două ore şi jumătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.