Trei maşini s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Sibiu, trei persoane fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Tălmaciu. Din primele cercetări efectuate la fata locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că în accident sunt implicate 3 autoturisme, cauza accidentului urmând a fi stabilită”, a transmis, sâmbătă, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că maşinile erau conduse de: un bărbat de 47 de ani, sibian; un bărbat de 32 de ani din Boiţa şi in bărbat de 27 de ani din Avrig.

”Traficul rutier este uşor afectat însă la aceasta ora nu sunt valoari mari de trafic”, anunţă Poliţia Sibiu, însă circulaţia pe DN 7 este complet blocată, în judeţul Vâlcea, din cauza altui accident rutier.

”Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane implicate în accident. Un bărbat de 47 de ani cu un traumatism cranian, o femeie de 50 de ani cu traumatism la picior şi un bărbat care a fost preluat de echipajul SAJ”, au transmis oficialii ISU Sibiu.

Toate cele trei persoane au fost transportate la UPU Sibiu, conştiente.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.