Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Ilfov a fost arestat preventiv, joi, fiind cercetat pentru distrugere într-un dosar privind incendierea sediului unei farmacii şi al unui cabinet dentar din comuna Cernica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Faptele au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în satul Bălăceanca din comuna Cernica. În urma incendiului, poliţiştii din Pantelimon au deschis o anchetă, pentru a stabili cauzale izbucnirii focului, iar verificările l-au indicat drept principal suspect pe tânărul de 20 de ani.
 
”Din cercetări, a reieşit faptul că, la data de 11 noiembrie a.c., în jurul orelor 21:30, tânărul respectiv, prin folosirea unui lichid inflamabil, ar fi incendiat un imobil din satul Bălăceanca, în care îşi desfăşurau activitatea două societăţi comerciale, una având ca obiect de activitate, stomatologie, iar cealaltă, farmacie, producând astfel degradări acestora şi totodată punând în pericol bunurile aflate în incita celor două societăţi comerciale”, informează, joi, Poliţia judeţeană Ilfov.
 
Tânărul fusese reţinut miercuri în acest dosar, în care este inculpat pentru distrugere prin incendiere, iar joi pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă.
 
Cercetările în acest caz continuă, în cadrul dosarului penal care este coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.