Poliţiştii din Ilfov fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis după ce un bărbat a reclamat că maşina sa are pete de vopsea, care s-ar fi produs când a trecut pe sub podul de lângă Aeroportul din Otopeni, în timp ce erau vopsite gardurile din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susţine că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către nişte persoane care vopseau gardurile din această zonă. În prezent poliţiştii oraşului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Ilfov.
 
Sursa citată a precizat că, până în prezent, nu au fost formulate alte plângeri penale privind distrugerea unor autoturisme, prin vopsire, parcate sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.