Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie fac, vineri, patru pecheziţii domiciliare în judeşul Ilfov, într-un dosar de corupţie în care sunt vizaţi doi poliţişti de la Voluntari. Cei doi sunt acuzaţi de divulgarea de informaţii nedestinate publicităţii şi favorizarea infractorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 17 iulie 2020, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară şi 3 mandate de aducere pentru 3 suspecţi într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, respectiv divulgare a informaţiilor nedestinate publicităţii şi favorizarea infractorului”, a transmis, vineri, DGA.

Sursa citată a precizat că două mandate sunt emise pe numele a doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J Ilfov - Poliţia Oraşului Voluntari, suspecaţi de comiterea infracţiunii de divulgare a informaţiilor nedestinate publicităţii şi favorizarea infractorului.

Aceştia au fost duşi la sediul D.G.A, în vederea audierii şi continuării cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.