Poliţiştii din Ilfov anchetează penal o femeie prinsă în flagrant în timp ce încerca să vândă doi pui de câine cu vârsta de cinci săptămâni. Femeia a fost pusă sub acuzare pentru că a despărţit puii de mama lor, în condiţiile în care legea interzice ca puii mai mici de opt săptămâni să fie luaţi de lângă mama lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Femeia, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Bragadiru, a fost prinsă în flagrant de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Ilfov în timp ce oferea spre vânzare, unui bărbat, doi pui de câine cu vârsta de aproximativ 5 săptămâni.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
În aceeaşi zi, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul femeii, unde au găsit cinci câini, trei pui, dar şi un mascul şi o femelă, părinţii acestora.
 
Întrucât despărţirea puilor de mamă când puii au mai puţin de opt săptămâni de viaţă reprezintă infracţiune, femeia a fost reţinută, iar ulterior a fost plasată sub control judiciar.
 
Cei 5 pui – doi pe care încerca să îi vândă şi trei găsiţi la domiciliu - şi mama acestora, au fost ridicaţi de la locuinţa suspectei şi lăsaţi în custodia unei asociaţii pentru protecţia animalelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.