Poliţiştii din Ilfov anchetează penal o femeie prinsă în flagrant în timp ce încerca să vândă doi pui de câine cu vârsta de cinci săptămâni. Femeia a fost pusă sub acuzare pentru că a despărţit puii de mama lor, în condiţiile în care legea interzice ca puii mai mici de opt săptămâni să fie luaţi de lângă mama lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Bragadiru, a fost prinsă în flagrant de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Ilfov în timp ce oferea spre vânzare, unui bărbat, doi pui de câine cu vârsta de aproximativ 5 săptămâni.
 
În aceeaşi zi, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul femeii, unde au găsit cinci câini, trei pui, dar şi un mascul şi o femelă, părinţii acestora.
 
Întrucât despărţirea puilor de mamă când puii au mai puţin de opt săptămâni de viaţă reprezintă infracţiune, femeia a fost reţinută, iar ulterior a fost plasată sub control judiciar.
 
Cei 5 pui – doi pe care încerca să îi vândă şi trei găsiţi la domiciliu - şi mama acestora, au fost ridicaţi de la locuinţa suspectei şi lăsaţi în custodia unei asociaţii pentru protecţia animalelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.