Principalul suspect în cazul crimei care a avut loc duminică seară în localitatea Bragadiru, unde o femeie a murit iar soţul acesteia a ajuns la spital, după ce au fost înjunghiaţi, este fostul concubin al fiicei celor două victime. Primele date din anchetă arată că gestul bărbatului de a-i agresa pe părinţii fostei sale partenere a venit pe fondul răzbunării. Fiul celor doi, în vârstă de 17 ani, a fost cel care a sunat la 112 pentru a anunţa agresiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că principalul suspect pentru înjunghierea celor doi soţi din Bragadiru este un bărbat în vârstă de 37 de ani din satul Dârvari, fost concubin al fiicei victimelor.
El este cercetat pentru omor şi tentativă de omor, după ce i-a înjunghiat pe cei doi, femeia de 50 de ani murind iar bărbatul în vârstă de 52 de ani fiind dus la spital.
Agresiunea a avut loc cel mai probabil pe fondul nemulţumirii provocate de despărţirea de fiica celor doi, precizează sursele citate.
Cel care a sunat la 112 după ce şi-a văzut părinţii plini de sânge a fost fiul mai mic al victimelor, care are 17 ani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.