Poliţia Română anunţă că, în urma controlului pirotehnic făcut la centrul comercial Park Lake, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv. Astfel, activitatea mall-ului a fost reluată şi urmează să fie ridicate şi restricţiile de trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În urma efectuării controlului pirotehnic, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv. Activitatea în centrul comercial a fost reluată", a transmis, miercuri seară, Poliţia Română.
 
Totodată, vor fi ridicate restricţiile de trafic.
 
O ameninţare cu bombă la un centru comercial din Capitală a fost primită, miercuri, printr-un e-mail, de către Poliţia Capitalei. În e-mail era specificat că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake. Poliţia a intervenit şi a evacuat zona. Serviciul Român de Informaţii a transmis că echipe de intervenţie pirotehnică ale Serviciului au ajuns în zonă, făcând verificări.
 
Traficul în zonă este restricţionat.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.