În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost plasate în arest la domiciliu 47 de persoane, iar faţă de alte 105 s-a luat măsura controlului judiciar. Aceste persoane au de respectat câteva reguli, sub supravegherea polişiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În perioada 27 octombrie – 3 noiembrie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 152 de persoane, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). Astfel, 47 de persoane au fost plasate în arest la domiciliu, iar faţă de 105 persoane s-a dispus măsura controlului judiciar. Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 25 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, în 11 cazuri, cu măsura arestării preventive, în 7 situaţii a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, iar într-un caz cu măsura condamnării cu suspendare. De asemenea, în 2 situaţii, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu arestarea preventivă, în alte 3 cazuri cu măsura condamnării cu executare, iar într-o situaţie cu măsura condamnării cu suspendare. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.