Un şofer în vârstă de 40 de ani a urcat băut la volanul unui TIR şi a avariat, marţi seară, nouă maşini aflate într-o parcare din Zona Industrială a municipiului Iaşi. Unul dintre autoturisme a fost distrus în proporţie de 70 la sută

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, originar din comuna ieşeană Focuri, se afla la volanul unui TIR, iar în Zona Industrială din municipiul Iaşi a intrat în parcarea unei societăţi comerciale.

Şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit nouă maşini aflate în parcare, unul dintre autoturisme fiind avariat în proporţie de peste 70 la sută.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că şoferul avea o alcoolemie de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Şoferul a spus că TIR-ul a derapat, în condiţiile în care şoseaua era acoperită cu zăpadă.

Pe lângă dosarul care i-a fost întocmit pentru conducere sub influenţa alcoolului, bărbatul va avea de achitat despăgubiri şoferilor ale căror maşini au fost avariate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.