Un bărbat de 40 de ani a murit, joi după-amiază, într-un accident petrecut pe raza localităţii ieşene Miroslava, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un TIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a petrecut în zona parcului industrial din zona Uricani, comuna Miroslava.
 
Un autoturism Logan a intrat într-un TIR care venea din sens opus, după ce şoferul autotutusmului ar fi pierdut controlul volanului. Impactul a fost unul deosebit de violent.
 
Şoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind scos de forţele de intervenţie sosite la faţa locului. Bărbatul în vârstă de 40 de ani nu a mai putut fi salvat.
 
Asupra sa a fost găsită o legitimaţie de serviciu, bărbatul fiind manager zonal la o firmă.
 
Circulaţia rutieră a fost blocată timp de câteva zeci de minute. Conducătorul TIR-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii ieşeni au anunţat că a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
 
Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.