Un ieşean a anunţat Poliţia după ce a găsit 5.000 de euro la un bancomat din municipiul Iaşi, banii fiind rămaşi în fanta aparatului în urma unei tranzacţii nereuşite, făcute anterior de către o altă persoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat de 50 de ani din Iaşi a mers la un bancomat de pe strada Cuza Vodă din municipiu pentru a retrage o sumă de bani şi a observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro.

El a anunţat imediat atât Poliţia, cât şi reprezentanţii băncii de care aparţinea bancomatul respectiv.

În urma verificărilor făcute de poliţişti, a rezultat faptul că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp, se prezentase un bărbat care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată. Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, persoana respectivă a revenit la unitatea bancară.

Poliţiştii au apreciat gestul ieşeanului care a găsit banii, iar conducerea Secţiei 3 Poliţie Iaşi i-a înmânat o scrisoare de mulţumire pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.