Poliţiştii din Iaşi au folosit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, armamentul din dotare pentru imobilizarea unui bărbat care provoca scandal şi ameninţa cu o sabie. În timpul acţiunii, un poliţist a fost rănit cu sabia în zona capului, iar scandalagiul a fost împuşcat, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Iaşi, poliţiştii au fost chemaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, să intervină la un scandal care a izbucnit între un bărbat şi fiul său, acesta din urmă ameninţând cu o sabie.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje care au încercat să aplaneze conflictul. În timpul acţiunii, unul dintre poliţişti a fost rănit uşor în zona capului cu sabia.

Surse oficiale din cadrul anchetei au precizat că, în repetate rânduri, poliţiştii au încercat să-i ia bărbatului de 31 de ani sabia din mână şi, pentru că nu au reuşit, l-au împuşcat, după ce l-au somat în prealabil.

Bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, dosarul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.