Doi poliţişti ieşeni au fost răniţi, miercuri, fiind transportaţi la spital, după ce maşina în care se aflau, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost lovită de un autoturism, într-o intersecţie din Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, miercuri după-amiază, în intersecţia de la Moara de Foc din municipiul Iaşi, într-o zonă aglomerată.
 
În coliziune au fost implicate un autoturism Logan al Poliţiei, dar şi un alt autoturism. Maşina Poliţiei a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, fiind lovită de celălalt autoturism, care nu a acordat prioritate.
 
Maşina Poliţiei, în care se aflau doi agenţi, se deplasa la o intervenţie 112.
 
”O patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie se deplasa la o intervenţie 112 având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Autospeciala a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, fiind lovită de un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere. În urma accidentului cei doi poliţişti din patrulă au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Niciun conducător auto nu consumase băuturi alcoolice. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, au precizat reprezentanţii Poliţiei ieşene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.