Doi bărbaţi din Iaşi au fost reţinuţi după ce au fost implicaţi într-un conflict cu alte două persoane, surse din cadrul anchetei precizând că agresorii ar fi doi cunoscuţi interlopi ieşeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii ieşeni s-au sesizat din oficiu şi au declanşat cercetări în urma unui conflict care ar fi avut loc pe o stradă din Iaşi, între patru persoane aflate în două maşini. 
 
Doi bărbaţi din municipiul Iaşi au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de tentativă de omor. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că agresorii ar fi Vandam Constantin şi Jean Brăileanu, doi cunoscuţi interlopi ieşeni.
 
”Între patru persoane care se deplasau cu două autoturisme ar fi avut loc un conflict, pe o stradă din municipiul Iaşi, în urma căruia nu au rezultat victime. Facem precizarea că incidentul nu a fost sesizat la Poliţie. În cadrul anchetei a fost indisponibilizat un autoturism şi supus unei expertize criminalistice. Procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi, ambii din municipiul Iaşi. Cercetările continuă”, au precizat, vineri, reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.