Doi bărbaţi din comuna ieşeană Bivolari au fost răniţi, după ce au fost împuşcaţi de un vecin, în urma unui scandal care a pornit se pare de la o femeie. Una dintre victime a fost operată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când un bărbat de 32 de ani a folosit o armă de foc şi a împuşcat alţi doi bărbaţI, în vârstă de 31 de ani, respectiv 50 de ani.

Victimele au fost transportate la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, una dintre acestea fiind în stare mai gravă, necesitând intervenţia chirurgicală.

Medicii afirmă că bărbatul rănit grav, în vârstă de 50 de ani, a fost adus la spital în şoc hemoragic, fiindu-i afectată artera femurală.

Celălalt bărbat a fost împuşcat în zona piciorului, dar se află în afara oricărui pericol.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că scandalul ar fi pornit de la o femeie.

"Am fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Bivolari, un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi folosit o armă de foc, rănind doi bărbaţi de 50, respectiv 31 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, tentativă la omor şi lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă sub conducerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Iaşi", se arată într-un comunciat transmis de conducerea Poliţiei judeţului Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.