Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Incidentul s-a petrecut luni în localitatea ieşeană Cotnari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul efectua lucrări de canalizare, iar la un moment dat malul de pământ s-a surpat şi a căzut peste el. 
O echipă de pompieri a ajuns la faţa locului, victima fiind extrasă în stare de inconştienţă, fiind ulterior preluată de către medici.
S-au făcut manevre de resuscitare, dar în final s-a declarat decesul bărbatului.
"Pacientul a fost găsit sub un mal de pământ în stop cardiorespirator. La sosirea echipajelor medicale se efectuau manevre de resuscitare de persoanele de la faţa locului, care l-au extras parţial de sub malul de pământ. Ulterior a fost extras complet de către pompieri şi preluat de către echipajul cu medic de pe ambulanţă. S-au continuat manevrele de resuscitare, fără răspuns. A fost declarat decesul", a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.
Atât Poliţia, cât şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au demarat anchete, fiind vorba de un accident de muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.