Trei persoane sunt evaluate medical, miercuri, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 2, în judeţul Ialomiţa. Traficul este restricţional în afara localităţii Griviţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2C, în afara localităţii Griviţa, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, a rezultat rănirea a 3 persoane, care urmează a fi evaluate medical, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter SMURD.

”Circulaţia rutieră este restricţionată pe un sens de mers, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind reduse”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.