Pompierii din Ialomiţa caută un tânăr de 18 ani care joi seară a intrat în apele braţului Borcea al Dunării, în zona municipiului Feteşti, şi nu a mai ieşit. Fratele său s-a aruncat după el în apă şi a fost recuperat în ultimul moment de o ambarcaţiune aflată în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Ialomiţa, un tânăr de 18 ani a intrat joi seară în jurul orei 19.30, în apa învolburată în zona municipiului Feteşti.

La scurt timp, el a fost luat de curenţi şi nu a mai putut înota spre mal.

Fratele său, de 21 de ani, a sărit în apă în ajutorul lui, dar şi-a dat seama rapid că, din cauza curenţilor puternici, nu se poate menţine la suprafaţă şi s-a agăţat de vegetaţia din zonă. El a fost observat în
ultimul moment de o ambarcaţiune aflată pe apă şi a fost recuperat în timp util, însă fratele său este în continuare de negăsit.

Salvatorii de la Staţia de pompieri Feteşti s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au lansat barca la apă pentru căutarea tânărului. În colaborare cu forţele Poliţiei Transporturi, luciul apei a fost cercetat
până la lăsarea serii, însă operaţiunea s-a derulat fără succes. Căutările au fost reluate vineri dimineaţă la prima oră, fiind solicitat şi sprijinul unei echipe de scafandri de la ISU ”Dobrogea” al judeţului Constanţa.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.