Un autocar cu călători s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în localitatea Raşi din judeţul Ialomiţa. 11 persoane au suferit atacuri de panică, iar patru dintre acestea au ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit ISU Ialomiţa, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în localitatea Raşi, în care a fost implicat un autocar care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. 
La locul evenimentului au fost alocate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Călăraşi şi o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia. În sprijinul acestora au acţionat şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.
În urma evenimentului rutier, 11 persoane care aveau atac de panică au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenţiei,  ulterior patru dintre acestea fiind preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.