Un incendiu a izbucnit, marţi, într-o garsonieră dintr-un bloc din Feteşti, judeţul Ialomiţa, 16 persoane fiind evacuate preventiv. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba de un bărbat cu arsuri uşoare pe faţă şi o femeie cu atac de panică. Focul ar fi pornit de la o butelie manevrată necorespunzător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, incendiul a izbucnit, marţi, în jurul prânzului, focul pornind de la o butelie şi extinzându-se în întreaga garsonieră situată la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje din municipiul Feteşti.

Două autospeciale de stingere cu 8 subofiţeri de la Staţia de Pompieri Feteşti, dar şi o ambulanţă SAJ au fost direcţionate acolo. Salvatorii au decis evacuarea a 16 persoane din bloc, preventiv.

În urma incendiului, un bărbat a suferit arsuri uşoare pe faţă şi o femeie în vârstă de 61 ani a făcut atac de panică.

Totodată, pompierii au scos din garsonieră butelia de la care a izbucnit incendiul, precum şi o doua, depozitată în locuinţă.

Garsoniera a fost afectată pe o suprafaţă de aproximativ 25 de metri pătraţi, mobilierul fiind distrus. De asemenea, casa scării a fost inundată cu fum.

Flăcările, au pornit, cel mai probabil, de la butelia manevrată necorespunzător, care prezenta emanaţii de gaz inflamabil.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.