Un incendiu a izbucnit, marţi, într-o garsonieră dintr-un bloc din Feteşti, judeţul Ialomiţa, 16 persoane fiind evacuate preventiv. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba de un bărbat cu arsuri uşoare pe faţă şi o femeie cu atac de panică. Focul ar fi pornit de la o butelie manevrată necorespunzător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, incendiul a izbucnit, marţi, în jurul prânzului, focul pornind de la o butelie şi extinzându-se în întreaga garsonieră situată la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje din municipiul Feteşti.

Două autospeciale de stingere cu 8 subofiţeri de la Staţia de Pompieri Feteşti, dar şi o ambulanţă SAJ au fost direcţionate acolo. Salvatorii au decis evacuarea a 16 persoane din bloc, preventiv.

În urma incendiului, un bărbat a suferit arsuri uşoare pe faţă şi o femeie în vârstă de 61 ani a făcut atac de panică.

Totodată, pompierii au scos din garsonieră butelia de la care a izbucnit incendiul, precum şi o doua, depozitată în locuinţă.

Garsoniera a fost afectată pe o suprafaţă de aproximativ 25 de metri pătraţi, mobilierul fiind distrus. De asemenea, casa scării a fost inundată cu fum.

Flăcările, au pornit, cel mai probabil, de la butelia manevrată necorespunzător, care prezenta emanaţii de gaz inflamabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.