O femeie de 48 de ani, vânzătoare într-un magazin din municipiul Hunedoara, a fost lovită cu pumnii şi picioarele de un client care îi ceruse o băutură alcoolică rece, dar femeia i-a explicat că nu îi poate servi la temperatura dorită. Bărbatul, care este recidivist pentru o faptă similară, a fost identificat după cinci zile şi a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Hunedoara, incidentul a avut loc în data de 24 octombrie.
 
”La data de 24 octombrie 2022, ora 17:18, Poliţia Municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, despre faptul că, o femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Hunedoara, în timp ce se afla în timpul programului de lucru în calitate de vânzătoare la o unitate comercială situată pe strada Cerbului, din municipiul Hunedoara, a venit un bărbat care i-a cerut să acesteia să îl servească cu o bătură alcoolică rece şi pentru că, vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura cerută,  acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii şi picioarele doborând-o la pământ”, transmite IPJ Hunedoara. 
 
În urma agresiunii femeia a fost transportată de urgenţă la spital. 
 
”După comiterea faptei, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, în urma cercetărilor penale si a investigaţiilor operative,  au reuşit identificarea şi depistarea  autorului respectiv un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist, după ce în urmă cu câţiva ani a comis pe raza municipiul Hunedoara acelaşi gen de faptă, împotriva altei vânzătoare, pentru care a primit o amendă penală”, precizează IPJ Hunedoara. 
 
În data de 27 octombrie 2022, autorul agresiunii a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de luare a măsurilor legale ce se impun. 
 
Joi,  judecătorul de drepturi şi libertăţi a  dispus faţă de autorul agresiunii măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.