Un bărbat în vârstă de 49 de ani şi un minor în vârstă de 17 ani, sunt cercetaţi penal pentru infracţiunea de ultraj după ce au aruncat cu obiecte contondente într-un echipaj de poliţie, anunţă duminică Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Hunedoara, duminică, la ora 17:40, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan, în timp ce efectua verificări pe strada Valea Ungurului din municipiul Vulcan  în urma unei solicitări din partea unui cetăţean, au fost ameninţaţi cu acte de violenţă, totodată  fiind aruncate obiecte contondente asupra lor  de către un  bărbat  în  vârstă de 49 şi  respectiv un minor în vârstă de 17 ani. 
 
”În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, cercetările  fiind continuate de către Parchetul de lângă Judecătoria Petroşani”,
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.