Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, miercuri seară, într-un accident produs pe DN 7, la ieşirea din Orăştie, unde o căruţă şi un camion s-au ciocnit. Circulaţia a fost blocată temporar, pentru desfăşurarea cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara a anunţat că un accident cu victime multiple a avut loc, miercuri seară, pe DN 7, la ieşire din Orăştie.

"În urma impactului dintre o căruţă şi un camion, în care se aflau 5 oameni, un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit pe loc", arată sursa citată.

Alţi trei bărbaţi şi o femeie au fost răniţi în accident. Victimele, cu multiple traumatisme, dar conştiente, au fost transportate la UPU Deva cu autospeciala de transport victime multiple şi o ambulanţă SAJ.

Circulaţia pe DN 7 este blocată temporar, până la finalizarea cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.