Un bărbat de 65 de ani a murit, iar o femeie a fost lovită, miercuri seară, după ce maşina în care se aflau a ajuns în râul Cerna, în judeţul Hunedoara. Victimele erau blocate în autoturism, fiind scoase de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că un autoturism care se deplasa pe DJ 687 E, a derapat şi a ajuns în râul Cerna, pe raza localităţii Teliucul Inferior”, a anunţat, miercuri seară, ISU Hunedoara.

La faţa locului s-au deplasat mai muklte echipaje de intervenţie.

”La sosirea echipajelor operative, două persoane erau blocate în autoturism,    conducătorul auto aflându-se în stop cardio respirator. Pompierii au extras victimele, după care acestea au fost preluate de către echipajele de prim ajutor”, a mai transmis sursa citată.

Instituţia a precizat că femeia, în vârstă de 67 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi ulterior a fost transportată la spital, de către echipajul SAJ.

”Din păcate, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate timp de o oră şi a fost declarat decedat de către medicul care a încadrat elicopterul SMURD”, a mai transmis ISU Hunedoara.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că maşina era condusă de bărbat.

”A pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă lovind un copac de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în râul  Cerna”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.