O femeie de 70 de ani din comuna Vaţa de Jos din judeţul Hunedoara a murit, marţi, după ce a fost luată de viitură din curtea casei sale, în urma unei ploi torenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, trei localităţi din judeţ au fost afectate de o ploaie puternică, marţi după-amiaza. O femeie de 70 de ani a fost luată de ape.

"O femeie de 70 de ani din satul Basarabasa şi-a pierdut viaţa după ce a fost surprinsă şi luată de viitură în curtea casei sale. Apa a intrat în mai multe gospodării şi anexe din localităţile Prăvăleni, Ciungani şi Basarabasa şi a afectat şi un drum comunal", a transmis ISU Hunedoara.

În zonele afectate de inundaţii au fost trimişi 43 de pompieri ai detaşamentelor Deva şi Hunedoara şi ai staţiei Brad, care au început operaţiunile de evacuare a apei cu două motopompe de mare capacitate şi cu şase motopompe transportabile.

Timp de o oră, nordul şi vestul judeţului Hunedoara s-au aflat sub incidenţa codului portocaliu de averse puternice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.