O fată în vârstă de opt ani a murit, duminică după-amiază, după ce a suferit un accident la un bazin de înot în localitatea Geoagiu Băi, din judeţul Hunedoara, copila intrând în stop cardio-respirator la scurt timp după ce a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, duminică după-amiază, o fată de opt ani a suferit un accident la ştrandul din Geoagiu Băi. La scurt timp după ce a ieşit din apă, fata s-a prăbuşit, astfel că oamenii de la ştrand au solicitat imediat intervenţia unei ambulanţe, care a sosit de la Spitalul din Orăştie.

Medicii ajunşi la locul intervenţiei au constatat, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Hunedoara, că fata are dureri la gât şi la cap. Medicii i-au aplicat un guler cervical, minora fiind imobilizată cu o saltea vacuum, în condiţiile în care doctorii au suspicionat o leziune la nivelul coloanei cervicale.

Pe drum spre spitalul din Orăştie, starea fetei s-a agravat, iar după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii au făcut manevre de resuscitare, însă fata nu a mai putut fi salvată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.