Un bărbat din Bucureşti a fost prins de jandarmi în timp ce fura un telefon mobil din buzunarul hainei unei femei, într-o staţie RATB din Sectorul 5. Potrivit Jandarmeriei, acesta este recidivist, făcând deja 14 ani de închisoare pentru diverse infracţiuni, şi era eliberat de câteva luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmii bucureşteni au observat, într-o staţie RATB de pe strada Pieptănari din Sectorul 5, un bărbat de 37 de ani care scotea un telefon mobil din buzunarul hainei unei femei ce ţinea în braţe un copil de câteva luni.

Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost imobilizat de jandarmi.

În urma verificărilor, jandarmii au descoperit că bărbatul este recidivist, având executaţi 14 ani de închisoare pentru diferite infracţiuni. El a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni, iar în prezent se află sub control judiciar. El riscă acum între 6 luni şi 3 ani de închisoare pentru furt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.