Un bărbat de 55 de ani a murit, vineri seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 13A, în apropierea localităţii Vlăhiţa, judeţul Harghita.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN 13A, la ieşire din localitatea Vlăhiţa.
 
”Din primele cercetări efectuate de echipa care s-a deplasat la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr, de 19 ani, din Vlăhiţa, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13A, dinspre localitatea sa de domiciliu către Miercurea-Ciuc, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula pe sensul opus, condus de un bărbat de 55 de ani, din localitatea Satu-Mare şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului celor două vehicule, ambii conducători auto au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital. Din nefericire, bărbatul de 55 de ani a decedat la spital”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita.
 
Din cauză că nu a fost posibilă testarea cu aparatul alcooltest, tânărului de 19 ani îi vor fi recoltate probe biologice. 
 
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
 
Traficul s-a desfăşurat pe un singur sens, timp de aproximativ 2 ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.