Traficul este oprit vineri, la ora transmiterii acestei ştiri, pe drumul naţional (DN) 13B,în judeţul Harghita, ia ieşirea din Joseni, unde trei autoturisme şi un camion s-au ciocnit, două persoane fiind rănite uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că vineri, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 13B, în judeţul Harghita, la ieşirea din Joseni către Gheorgheni, este oprită, în urma unui accident. 

Comisarul şef de la Infotrafic Paul Ulieru a precizat că trei autoturisme şi un autotren s-au ciocnit, iar două persoane au fost rănite uşor.

Camionul implicat în accident a rămas blocat pe carosabil, iar până la scoaterea acestuia de pe şosea, şoferii care tranzitează zona pot folosi ruta ocolitoare prin Lăzarea sau Suseni (DN 12, DJ 126, respectiv DJ 138).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.