Aproximativ 80.000 de lei, circa trei sute de litri de băuturi alcoolice, peste 32.000 de ţigarete, telefoane mobile, material lemnos şi mai multe documente contabile au ridicat poliţiştii din Harghita, în urma a 12 percheziţii domiciliare. Trei femei şi doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au efectuat 12 percheziţii domiciliare în zona bazinului Ciucului, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi contrabandă.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 307 litri de alcool etilic şi băuturi spirtoase, 32.020 de ţigarete netimbrate, 74.218 lei, 17.000 de forinţi, 16 telefoane mobile, 17 cartele telefonice, 14,15 metri cubi de material lemnos şi mai multe documente contabile.

Poliţiştii au pus în executare cinci mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbaţi, de 32 şi 43 de ani şi a trei femei de 21, 62 şi 67 de ani.

Cercetările sunt continuate în cauză în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

La activităţi au participat şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, de la ordine publică şi investigaţii criminale, criminalişti, precum şi alţi lucrători din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.