Două maşini s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 67, în judeţul Gorj, iar o persoană a murit şi două au fost rănite. Traficul în zona accidentului este restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urmă cu puţin timp am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un grav accident de circulaţie produs pe raza localităţii Scoarta, satul Câmpu Mare, în care au fost implicate 2 autovehicule. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum şi două echipaje din cadrul SAJ Gorj”, a transmis, sâmbătă, ISU Gorj. 
 
Echipajele au constată două maşini s-au ciocnit, fiind implicate trei persoane. 
 
”Una dinte victime nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie, medicul sosit la fata locului a declarat decesul. Celelalte două victime au suferit leziuni multiple şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Tg-Jiu”, a mai transmis ISU Gorj. 
 
Poliţiştii au precizat că accidentul s-a produs pe DN 67, unde s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme. 
 
Traficul rutier se desfăşoară dirijat, pe un fir.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.