Opt persoane, între care trei copii, au fost rănite în urma unui accident care a avut loc pe DN67, în judeţul Gorj. Unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a lovit un alt autoturism, o a treia maşină ciocnindu-se de celelalte deoarece nu a mai putut evita accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe drumul naţional (DN) 67, în zona Dealul Bujorăscu, din judeţul Gorj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr, ”un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Rovinari, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Motru.”

Cele două autoturisme au fost lovite ulterior de o a treia maşină, al cărei şofer nu a observat la timp accidentul.

În cele trei maşini erau 12 persoane, dintre care opt au fost rănite, între acestea fiind şi trei copii, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Mihai Avramescu.

La locul accidentului au intervenit patru ambulanţe de tip B, una SMURD şi o autospecială pentru victime multiple.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, a precizat reprezentantul IPJ Gorj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.