Un incendiu de proporţii a izbucnit, luni, la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, judeţul Gorj. Mai multe autoturisme aflate în apropiere au fost avariate, dar nu există victime. Focul a cuprins şi clădirea administrativă a firmei, mai multe echipaje intervenind la faţa locu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat, luni, că un incendiu de proporţii a izbucnit la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, judeţul Gorj.
”Din primele informaţii furnizate de martorii de la fata locului, ar fi avut loc o explozie urmata de incendiu la aceasta teava. Mai multe autoturisme aflate in apropiere au fost afectate in urma evenimentului. De asemenea, flacarile s-au extins si la sediul administrativ al societatii comerciale”, anunţă IGSU.
Potrivit cestora, până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-au înreegistrat victime
La faţa locului au fost trimise trei echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spuma.
Pompierii intervin pentru stingerea incendiului la cladirea administrativa si asigura masuri specifice de protejare a vecinatatilor.
De asemenea, se actioneaza pentru intreruperea alimentarii cu gaze pe conducta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.